Over ons

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
image

TCS & B is een bedrijf opgericht in 2020 met het idee om mensen in de omgeving Oudenbosch, Hoeven, Oud Gastel en Bosschenhoofd zo goed mogelijk met hun computerproblemen te helpen.

Met meer dan 7 jaar ervaring in het gebied, een diploma VWO en een opleiding AD-ICT op HBO niveau is er aan kennis geen gebrek. Voor elk probleem is er een oplossing te vinden.

Met ervaring in vele gebieden hopen wij u zo goed mogelijk te woord kunnen staan. Van Apple producten, Huawei Telefoons, HP Laptops etcetera, gaan wij samen proberen om tot een oplossing voor uw probleem te komen!

Ons verhaal

Een aantal jaren geleden hadden wij een klein computerwinkeltje in Oudenbosch waar mensen met hun computerproblemen naar toe konden gaan, helaas is dit bedrijf gestopt. Dit zorgt voor een probleem voor veel mensen, aangezien er nu weinig alternatieven dichtbij te vinden zijn. Daarvoor zijn wij er!

Onze missie

Wij willen u onze diensten aanbieden tegen een eerlijke prijs en hoge kwaliteit! Veel mensen lopen tegen computerproblemen aan of willen een nieuwe computer aanschaffen en weten niet waar te beginnen. Hiermee willen wij graag helpen!

Wie wij zijn

Momenteel mag je van "Wij" "Ik" maken! Ik ben Tristan, 18 jaar oud en een ICT professional. Ik heb de afgelopen jaren als bijbaan gewerkt bij de MediaMarkt in Breda en heb daar veel van mijn kennis in de praktijk toe kunnen passen. Toch miste ik de vrijheid en uitdaging en heb ik de beslissing gemaakt om voor mijzelf te beginnen.

Dit ben ik!

Het is fijn om te weten met wie u spreekt, hieronder vind u wat meer informatie over mij.

image

Tristan van Triest

IT Professional

Apple Professional, computer enthousiast en snufjesgeek!

Bekijk mijn CV

Klaar om een afspraak te maken?

Stuur nu een bericht om zo snel mogelijk antwoord te ontvangen!

Bericht sturen Of kijk nog even naar onze services